ulrico-joyce.reismee.nl

Welkom op ons Reislog!

Welkom opons reislog!

Begonnen als een lange vakantie naar New Zealand en uitgegroeid, door verhalen van vrienden en familie,tot een reis naar Zuid Amerika en Oceanie. Meer informatie en een link naar onze reisroute (googlemaps) is te vinden in het profiel.

We zullen proberen dit log regelmatig te vullen metnieuwe verhalen en foto'sen via de kaart weet je altijd waar we uithangen (en zijn geweest).

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor de mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Oja, laat af en toeeen berichtje achter!

Joyce en Ulrico

P.s. De nieuwste foto's zijn waarschijnlijk het snelst te zien op 1 van de volgende sites, Facebook of Flickr

jan jansen

mooie overzichtige sites

André V

Het werkt!!!

Allen hier op feestje

He das leuk, er komt chips langs. Nee dank u!
Gezellig feestje! Bedankt voor alles.
Leuke site! Nieuw?
Jammer dat er nog niet veel verhalen op staan...
Wat nemen we mee?!
Lijst van meest gebruikte spullen:
Ben zegt: Wc papier
Esther zegt: Tandpasta
Nicole zegt: Tandenborstel
Marcel zegt: Gel
JJ zegt: Föhn
Anneke zegt: Deodorant
Ben zegt: Flos (Ben staat nu twee keer, zoals je ziet)
Vergeet je paspoort niet!
En vergeet ons niet.
Snik snotter brul... we gaan jullie natuurlijk ontzettend missen.
Het was goed.
Einde bericht.
Verder echt niets te melden; zegt Ben.
Ps. Toch nog iets: Daaaag!
Dikke kus en knuf, van ons allemaal! De bankzitters en staanders. (zonder hoge tafel) En alle afwezigen, reden onbekend. Jammer.

Allen hier op feestje

Hoge tafel is gearriveerd!
Het is nu 21.52. Best op tijd.
Ben is tevreden. Hij neuriët een leuk liedje. Een van zijn grote wensen. Zeg maar een soort Dagobert Duck. Ben is niet liefff! Hij is betweterig. Hij lach me uit! Ik ga hem nu slaan. Zo dat lucht op! Nu lacht hij niet meer zo hard. Puh! Dag Ben

jannis

nou, en nu maar op de 1e verhalen uit BA wachten

Martijn van der Haar

Hoop dat de planning van de reis beter gehaald wordt dan de planning van de laatste werkdag! Ulrico is een Berni!

Arend Benjamins

Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven.

Ingeborg

Hé, ik heb jullie gevonden! Ga zeker jullie reis volgen. Hoop dat jullie tijd hebben om zo nu en dan eens wat verhalen en foto's op de site te zetten! Geniet van jullie reis!! Groetjes, Erik, Ingeborg en Julia.

Marcel Klein

Erg veel plezier samen en geniet van de ervaringen!

En ik begrijp van Martijn dat er niet veel veranderd is... :-)

groeten van je voormalige collega!

Hans

Een avontuurlijk verslag met mooie ondersteunende foto's ! Bedenk maar zo: de tegenslagen zijn natuurlijk vervelend, maar worden later leuke anekdotes !
Geniet verder ( Iquacu !) en ben benieuwd naar jullie
volgende belevenissen. Groet, Hans

Marc Koetsier

Wat een totaal andere wereld! En wat een mooie foto's. Ik geniet een beetje met jullie mee. Hartelijke groet,
Marc